Conducatorii lumii folosesc salutul satanic

Desi multa lume nu observa, traim un moment crucial in istoria omenirii, un moment de schimbari profunde care ne vor afecta pe fiecare in viitorul apropiat. Un grup de conducatori malefici, uniti in organizatii secrete prin ritualuri satanice vor sa instaureze pana in anul 2050 o asa numita Noua Ordine Mondiala prin care sa domine intreaga planeta. Iata ce spune in acest sens masonul David Rockefeller: “Suntem in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora potrivita si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”. Pana nu demult grupul actiona din umbra. Pentru a accelera insa instaurarea noii ordine s-a trecut acum la actiuni fatise.
Sefi de state, bancheri, formatori de opinie, conducatorii marilor corporatii internationale colaboreaza impreuna pentru instaurarea Noului Guvern Mondial. De fiecare data cand isi indeplinesc cate un obiectiv care duce spre instaurarea noii ordini ei isi transmit un semnal: Mano Cornuti sau Salutul Satanei.
Gestul reprezentand coarnele diavolului este un salut satanic, semnul de recunoastere a membrilor grupului.


Expresia “Precum deasupra asa si dedesubt” simbolizata de mainile prelatului din imaginea alaturata are ca mesaj: “Lucifer si Christos trebuie sa se reconcilieze. Marele Arhitect al Universului va fi regele Raiului, al Pamantului si al Iadului”. Unificarea intregii planete sub un singur Guvern Mondial reprezinta scopul acestor conducatori malefici. Noua Ordine Mondiala va fi o lume in care cetatenii sunt chiriasi, costul vietii lor intotdeauna depaseste veniturile, sunt intentionat tinuti in ignoranta.
O lume in care industria farmaceutica, alcoolul, tutunul, drogurile sunt promovate, ca sa-i imbogateasca pe bancherii masoni si sa-i mentina bolnavi (usor de exploatat) pe oamenii acestei planete, o lume in care toti vom fi supravegheati electronic prin cipuri implantate si camere de supraveghere.
Diabolica Noua Ordine a Lumii este astfel conceputa incat oamenii trebuie sa munceasca foarte mult, iar banii sa le ajunga doar pentru a plati ratele de la casa, masina, asigurari sociale si pentru mancare (ca sa poata munci bine!).
Astfel, omul devine un robot care se duce la servici, vine acasa obosit, mananca, sta intr-o stare pasiva si receptiva la televizor, unde este sugestionat dupa cum vor conducatorii Noii Ordini si se culca apoi, ca sa fie odihnit dimineata, cand pleaca din nou la servici!
Noua ordine a lumii urmareste sa realizeze o depresiune economica mai mare ca cea din anii ’30 in urma careia oamenii vor fi si mai mult supravegheati, hartuiti, exploatati in interesul grupului de conducatori. Toti sunt devotati unei cauze comune.


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

26 Response to "Conducatorii lumii folosesc salutul satanic"

  1. Anonim says:

    Imi pun intrebarea: cit de usor este asociat un simbol lui satan?. Cimitirele si mai ales Pamantul este plin de ramasitele sacrificiului facut de catre biserica, omul ca institutie. Puterea o doreste orice om indiferent de afirmatia pe care o face fiind natura lui(isi doreste ce nu are sau ce nu ii apartine). Omu este in natura lui pur malefic. Ceea ce spui ca este un salut este un mod de insemnare si un mod de a arata lumii cui i se supune cel ce face semnul. Este un semn de dominatie. Imi pun intrebarea cine sa vrea supunerea si insemnarea corpurilor de apa si carne pline de pacat, ce sa faci cu astfel de corpuri?. Explicatii sint multe dar, din punctul meu de vedere si intelegere, explicatia este: omul nu avea ce sa caute pe pamint, ingerii cazuti se fac vinovati de ceea ce se vede si ce nu se vede in lume, experimentul om este un esec neducind la o veriga puternica, ingerii cazuti au progenituri si in alte dimensiuni ale pamintului, dorita de dominare este a ingerilor, au furat cit au putut dind forme de cult sclavilor prin care pot fi controlati. Ce nu au luat in calcul este ca tot ce se vede este dat putreziciunii inclusiv ingerii se supun legii imuabile. Calitatiile transmise genetic se pierd devenind din dominante recesive pina la estompare prin imperechere necontrolata. Cit de curati genetic ii vedeti pe Obama, ierarhii, presediti, masoni, ect. . Semnele si simbolurile nu au putere asupra vietii si numai asupra celor ce se stig fiind juruiti de la formare in uterul femeii. Maleficitate este femia. Primul om fiind femeie si nu barbat. Cum de barbatii au sini?. Numai daca prototipul uman a fos feminin. Ingerii cazuti nu au sini dar pacatul le apartine.

    Anonim says:

    Anonim, foarte interesant comentariul tau! Te rog sa explici mai multe fata de problemele astea. Faci cateva afirmatii care contravin la ceea ce invatam oficial din Biblie, ca sa zic asa. daca poti sa dai mai multe detalii!
    Multumesc.

    Anonim says:

    Ce invata omul oficial?. Este format in uterul femeii. Atunci se pune intrebarea: biserica a participat la actul sexual?. Biserica iti spune cind sa te culci cu o femeie in sensu-l procreerii. Tu de ce esti dat prin botez bisericii?. Notiunea de pacat tine de notiunea de nunta(moarte). De ce se spune ca-ti unesti destinele cu partenerul de existenta?. Cum poti fi deacord cu ceea ce nu sti?. Marea majoritate sint dati prin botez, cui, dumnezeu nu este prezent dar martorii da(nemurile)?. Sti ca rolul unui popa este de a incurca liniile de singe?. El incurca "limbile" neamurilor. Pe popa cine il naste, nu tot o femeie?. De ce sint atit de arsi acesti popi plini de pacatul curvei?. Te nasti din pacat pacat te numesti si nu sfint. De ce credeti ca un narav se poate schimba?. Minciuna intodeauna are chip de femeie. Cum de poti accepta ca te stingi si cum de ii mai spui femeii care tea nascut ca este mama?. Decit daca acceptarea o ai in singe. Ca progenitura esti nascut intr-un timp-spatiu anume. Ai ales tu momentul?. Lucrurile curg fara acordul tau. Te nasti in inconstienta, duci o existenta plina de cauze si efecte pe care nu le-ai generat, generezi la rindul tau cauze si efecte in inconstienta fiind miscat de dorinte si pofte pe care le accepti ca fiind ceva normal. Lasi cu buna stiinta pe altii sa-ti spuna ce sa faci si accepti. Sub semnul curvei te nasti, casatoresti(probabil) si te stingi sigur. Si pentru atita neputinta strinsa si pentru ca nu ai de ales te lasi condus de vorba "Asa a vrut dumnezeu". Pai de ce sa fi "tu" mai bine esti un nimeni, un numar, un nume intr-un catastif, o cruce nenorocita, plin de pacate pe care le rezolva cumva asa zisul dumnezeu. Nu esti decit un nenorocit de scop ce bintui in abscuritate si ce este atit de descurajant ai impresia ca esti "cineva".

    Anonim says:

    Biblia este o mare prostie si,in planurile astea diabolice cum zic uni si alti,in fond nu se vede nimic mai rau decat este in prezent.Conducatori lumi stiu ca Biblia si restul sfintilor sunt aberatii.Rugati-va la Isus si la sfintii vostri sa va dea,sa va faca,sa va dreaga.Da,tot globul sta la umbra becului inventat de vreun popa,sfant,sau vorbeste la mobilul reparat la biserica.Omul e tare inteligent,uita de natura,care e mai inteligenta ca el,si intr-un final o va dovedi si vom muri cu toti.Orice om,gasca,organizatie sau ce-o mai fi are planuri.Foarte bine,eu sunt de acord cu maturarea a mai mult de jumatate de populatie de pe glob si nu fac parte din nici o organizatie.Il doare prea mult pe unul si pe altul de ce face cel din jur,decat mai bine sa-si vada de treaba lui.Al trei-lea razboi mondial este binevenit,ar fi trebuit sa inceapa demult.La cimitir cu hotii,cascatii,sarlatanii,mincinosii,puturosii,credinciosi in biserici satanice conduse de popi imbracati in fuste recitand povesti pentru copii cu rai,iad,sfinti si draci,dar care cand ai un necaz sau o bucurie nu uita sa-ti ia bani,probabil ca-i vireaza in contul din Elvetia a lui Isus asta.

    Anonim says:

    Foarte dragut articolul, dar si daca ar fi cum spui, organizatiile astea deja detin puterea. Omul de rand nu poate face nimic si, asa cum a zis Razvan, jumate din populatie oricum exista degeaba. Ne vom supune destinului si vom vedea ce se va alege de noi.

    Anonim says:

    observ ca se ''trezeste'' lumea...! apar semnale de peste tot vis-a-vis de sarlatania religiilor! oricum, m-am ''distrat'' teribil cand am auzit de ''biserica ateica'' care probabil s-a nascut ca si oricare alta religie din lumea asta,adica din nevoia unui''preafericit'', si la care se vor gasi destui cretini care sa adere...!referitor la biblie, ''cartea de capatai'', rasfoitio putin si veti observa contradictii "flagrante" si poate chiar nerusinate, scornite de "evlaviosul" si "purul" popor israelit si "greu incercat" de-alungul istoriei...!!!

    Anonim says:

    in primul rand, n-am postat l-a ora de mai sus, in al doilea, au reusit sa-mi viruseze laptopul...!!! nu va jucati cu JIDANII IMPUTIITI(desi sunt toti prin definitie)...!!! SA-MI suga PULA...!

    Anonim says:

    este ora JIDANEASCA...!!!

    Anonim says:

    sa-i fut in morti si in ce au "sfant"...

    Cel cu laptopul: vrei sa facem niste vraji impreuna????

    Anonim says:

    adică??????

    pentru Nude Goddess says:

    Mmmmm.... Nude Goddess! As vrea sa facem niste ritualuri impreuna! Dupa cum iti arata mergatoarele cred ca si caroseria iti arata la fel de bine! Ce zici? Facem ceva pe Altarul lui Lucifer???

    Anonim says:

    cand veti vedea la sfarsit ce amarnica v-a fost inselarea , tuturir celor care s-au inkinat lui Satan..veti regreta dar prea tarziu...Nici nu ma mir ca sunteti atat de orbiti.daca a reusit el sa insele a 3a parte din ingeri cu atat mai mult va poate insela pe voi.

    Anonim says:

    Satan e crud...iti ofera o clipa de placere iar dupa aceea platesti toata viata...Nu mai aderati la ideile lui.Mustre-l sangele lui ISUS!!!!Daca satana este atat de puternic cum credeti...incercato doar o singura data sa invocati numele lui Isus in prezenta lui.sa vedeti cum fuge.asta inseamna ca este las u altceva.El stie doar sa insele ,,dar curajos nu e.Are in el forta pt ca este creatia lui D-zeu dar i se va lua la sfarsitul veacurilor.....mai ganditi-va putin

    Anonim says:

    sa ma cac in gura voastra de nenorociti ordinari si sa-mi bag pula in ritualurile voastre de handicapati luatil pe Traian Basescu sa va futeti cu el ca si el este un satanis mason si suge si pula la barbati si luati si pe fetele lui alea analfabete futeamas pe masoneria si francmasoneria vostra de bolnavi ,si handicapti pe mata si pe tactul omaritii scotetile organele si futetiva in cur si luati la muie impreuna cu basescu

    Anonim says:

    BAGAMAE-S PULA IN SATANISMUL VOSTRU SI IN FRANCMASONERIA VOASTRA SA MA FUT IN RITUALURILE VOASTRE DE DROGATI SI BETIVI SA VA DAU MUIE SI SA MA PIS PE RITUALURILE VOASTRE SI PE ACEST SITE

    Satan says:

    Ahhhh! Asta care injura ma excita!

    Lorelei says:

    OOOHH Satan! vreau sa yi-o sug!

    Anonim says:

    DE CE ESTE NECESAR SA FOLOSITI TOATE INJURATURILE SI VORBELE PORCOASE ?..SE POATE EXPRIMA SI FARA ASTEA EU NU SINT UN SATANIST DAR STIU CA EXISTA BINELE SI RAUL CARE IN INTREAGA ISTORIE A UMANITATI NICIO DATA NA CISTIGAT SI NICI NU VA CISTIGA .CUM TOTI ACESTI OAMENI MARI CONDUCATORI UNIVERSULUI LA ORA ACTUALA CONDUC LUMEA IN SECTA LOR DE SATANISM . O SA VINA TIMPUL CIND NU VOR MAI FI NIMIC ,PENTRU CACI CINE ESTE SUS O SA VINA TIMPUL CIND O SA CADA SI GREA VA FI CADEREA LOR

    Anonim says:

    sunteti toti mai rai ca politicienii nu exista satana s-au dumnezeu, sunteti voi prea ipocriti sa va dati seama ca sunteti animale ca si restul,si im loc sa traiti va ocupati vietile cu amintiri din copilarie sau harri poter. trezitiva oi tampite

    Anonim says:

    Iubesc si cinstesc pe Dumnezeul Viu din tot sufletul meu si El ma va face pe mine si pe altii sa iubim lumea si sa o salvam. Vom mai da o sansa la mantuire sufletelor voastre si a lumii intregi. Nu va veni razboi, foamete sau globalizare pana nu isi varsa Tatal lacrimile pe Pamant iertandu-ne si dandu-ne o sansa la pocainta.
    Domnul fie cu voi!

    Jesus:)) says:

    Cel care propovaduieste mai departe cuvantul Domnului nu alege sa fie anonim intru credinta sa. Isi rosteste numele cu incredere ca sa se faca auzit si cu speranta ca va dobandi Imparatia Cerurilor. Dar lasand la o parte cele doua lumi antinomice si diametral opuse, daca as avea puterea de a edita atat Biblia crestina cat si pe cea satanista, as adauga o noua porunca: Sa nu vorbesti incorect gramatical si sa nu ucizi limba romana!

    Anonim says:

    Nimeni nu are grija de ce se scie pe aici?de ce trebuie sa vad scris ceea ce aud pe strada : glorificarea P...LII
    Daca le-ai tras-o celor dinnaintea ta ce-ai rezolvat istericule ? Ai scos la lumina niste nimfomane? ce cautati pe aceste site-uri? cautati-le pe cele pentru "adulti"

    Adrian17 says:

    Să mă cac pe fața ta, Bulangiule Impotent,:Lucifer Satan !

    Și asta te excită?
    Atunci să ma cac pe Tronul tău de Spurcat ce ești !

    🌍 says:

    PUTERI SPIRITUALE DRAWN POT AJUTA LA REZOLVEA URMĂTOARELOR,
    WHATSAPP: +2349046229159

    1> Aduceți iubitul pierdut în 24 de ore.
    2>Vraja norocului pentru probleme financiare.
    3>Protecție la locul de muncă.
    4>lucrare neterminată de la alți vindecători și profeți tradiționali.
    5>Problemele de căsătorie pot fi rezolvate, de exemplu, opriți-vă partenerul să înșele.
    6> Vrăji de divorț.
    7> Probleme de concepere la femei.
    8>Legarea iubitorilor.
    9> Promovarea muncii
    10>Atracție de afaceri.
    Luați legătura cu DR DAWN pe Whatsapp: +2349046229159 dawnacuna314@gmail.com

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger