Despre Necronomicon (partea a 2-a)


Necronomicon, cea mai misterioasa carte oculta!


Iron maiden - The number of the beast
Asculta mai multe audio diverse


Istoria cartii “Necronomicon” este una dintre cele mai misterioase din literatura oculta. Simpla sa posesie este un semn special al fortelor stranii pe care le puteti avea. Este un document exceptional care va pune in contact cu puterile care nu apartin lumii noastre...

Ca cititor, veti descoperi acum revelatii inedite despre acest misterios manuscris datand, oficial, din sec VIII. In realitate, acest text este mult mai vechi, din Antichitate si este emanat de o societate secreta care isi trage radacinile din civilizatia mesopotamiana. Aceasta societate secreta poseda cheile unei cunoasteri facand aluzie la o lume de dinainte de Potop despre care nici chiar mitologiile noastre nu au pastrat vreo amintire. Pentru a vorbi despre aceasta organizatie secreta, este important de a preciza ca ea avea un contact urmand o traditie ezotorica situata in Tibet. Aceasta traditie spusa de “mana stanga” era compusa din magicieni care nu ezitau de a invoca puterile abisurilor!

“Necronomicon” se raporteaza la entitati care au trait inainte ca omul sa apara pe Terra. Ele au evoluat pe un plan pe care il numim “eteric” si sunt acum situate pe un plan sub-atomic pe care invatatura tibetana il numeste “cercurile infernale”. Entitatile evocate in textul “Necronomicon” sunt in realitate divinitati decazute apartinand aspectului obscur al creatiei. In acelasi timp, trebuie precizat ca binele si raul sunt o notiune relativa! Intr-adevar, in planul evolutiei absolute, ceea ce numim in general raul concurent, are felul sau de a se desfasura. Atingem aici un punct foarte important al evolutiei oculte a Universului: multe fapte au fost deformate de catolicism de-a lungul istoriei sale. Astfel, notiunea de pacat nu apartine decat celor trei religii spuse monoteiste. Rezulta notiunea de bine cunoscuta din dualitatea “bine-rau.”


Aceasta conceptie, in principal dezvoltata in religia crestina, a provocat o teribila neintelegere privind evolutia lumii. Sa luam exemplul personajului Iov din Vechiul Testament. Este pus la o mare proba de Satan, dar daca privim mai de aproape, observam ca toate aceste drame ale unor personaje nefericite sunt autorizate chiar de Dumnezeu-insusi! Satan cere permisiunea sa-l pedepseasca aspru pe Iov! Se mentioneaza o adunare intre Dumnezeu si ingeri la care este invitat Satan!

Alt exemplu, cazul lui Iuda Iscariot, omul care l-a denuntat pe Iisus Hristos din Nazaret. Ce ar fi devenit fara aceasta tradare? Pentru numerosi teologi si fideli, Iuda simbolizeaza raul. Dar Iisus stia ca va fi tradat de unul dintre apostolii sai! Fara Iuda, nu ar fi existat niciun denunt, nicio arestare, nicio crucificare... Astfel, in acest caz vedem ca ceea ce se numeste rau participa la marele plan al fiintei supreme. Din acestea rezulta un punct capital al evolutiei cosmice, este ca ceea ce numim “rau” participa foarte bine chiar la aceasta evolutie catre o reintoarcere la ultima eliberare a intregii creatii.

Aceasta revelatie modifica total viziunea metafizica si mai ales religiile ocidentale care se trag din diferite branse ale crestinismului. Adevarul este oriunde. Este de o mare importanta sa precizam ca omul Iisus nu a vrut niciodata sa fondeze o biserica dogmatica si nici sectara. Acest mare initiat a apartinut unei organizatii initiatice, “Essenienii”, o societate secreta care poseda un exemplar din Necronomicon. Din acest motiv, ei cunosteau ce reprezentau puternicele entitati despre care era vorba in acest manuscris.



Acest manuscris straniu se gasea intr-un loc apropiat de Qumram, locul unde s-au descoperit anumite manuscrise cu putin inainte de 1950. Acest exemplar al lui Necronomicon coincide foarte exact cu primele manifestari de OZN-uri. Mai precis, cu faimosul caz Roswell! Se pare ca fenomenul OZN are o origine diferita de ipotezele emise pana acum.

Faptul de a pune in relatie fenomenul OZN si manuscrisul Necronomicon este de fapt ceva foarte inedit. Cartea evoca entitati puternice apartinand unei lumi care a precedat-o pe a noastra, exista deci un abis metafizic intre aceste entitati si lumea noastra. Or manuscrisul Necronomicon permite, prin anumite procedee de invocare, de a crea o “pasarela” intre lumile noastre. Aceste entitati despre care facem vorbire au un sistem de gandire si o filozofie foarte diferita de a noastra. De fapt, daca noi traim pe un glob de materie solida, aceste entitati actioneaza plecand de la un alt plan cunoscut sub numele de plan astral. Acest plan intermediar intre planul spiritual produce entitati de orice natura evoluand pe o lume fizica (si nu spirituala).

Arhetipurile formelor de viata pre-terestra locuiesc aici de la inceputul creatiei sistemului solar, inainte ca o solidificare suficienta sa fi permis, progresiv, aparitia unui embrion de viata pe Terra.



Ceea ce inseamna ca entitatile despre care vorbeste Necronomicon apartin unei creatii anterioare aparitiei Soarelui si stelelor. Pentru a fi mai clari, sa zicem ca exista un alt sistem solar inaintea celui al nostru, acesta era mai putin material, compus din materie astrala. Cu timpul, acest sistem solar a inceput sa se solidifice. Unele fiinte avansate din acest sistem au inceput sa “sparga” relativitatea care separa existenta acestor doua sisteme solare. Sunt aceste entitati pe care le gasim la aparitia Soarelui in sistemul nostru actual.

In aceasta perioada, Soarele nostru era mult mai putin “material” decat actual, iata de ce entitatile din sistemul precedent au putut strabate acest pod intre doua lumi, una incepand si alta sfarsindu-se.

Dar, solidificandu-se progresiv, sistemul nostru solar a facut sa apara planetele care sunt astazi. Incepand cu acest moment, entitatile sistemului precedent au trebuit sa se cantoneze pe planul astral al sistemului nostru. Si ele “vampirizeaza” fortele eterice si astrale ale fiintelor vii ale planetei noastre. Astfel, aceste entitati puternice se pot perpetua! Dar cel mai rau lucru care ar putea sa se intample este preluarea controlului mental al omului in scopul de a face din el un “sclav” in slujba planurilor lor.



Acest proces este in curs de mult timp si noi, am ajuns actual in faza finala a acestui plan misterios. Intre lumea noastra si a lor s-au produs falii. Aceste entitati sunt dotate cu o inteligenta ascutita si pot sa intre usor in mintea umana. Nu insa in ale tuturor oamenilor, iata principala lor problema. Revenind la problema Roswell, putem preciza ca in acest moment aceste entitati au contactat direct guvernul american si s-a concluzionat un pact.


Aceste entitati poseda intr-adevar cunostinte care permit de a se efectua progrese sensibile, dar unice in domeniul tehnologic. Dintr-un motiv foarte simplu, ele nu au un corp emotional si deci nu au sentimente. Cruditatea nu este insa o problema pentru ele, caci actioneaza doar in propriul lor interes. Acest demers straniu de colaborare cu entitatile astrale a avut loc la 13 octombrie 1946, intr-o cladire situata in Zona 51 din regiunea Roswell. Au fost prezente mai multe personalitati ale unei agentii ultra secrete americane, specializata in cercetari parapsihologice.

Si tot aici se afla prezent si un exemplar al cartii Necronomicon, care a fost descoperit intr-o manastire tibetana in timpul unei expeditii organizata de un un ordin nazist afiliat la misterioasa societate Thule (care l-a ajutat considerabil pe Hitler de a obtine puterea in Germania). Aceasta expeditie a avut loc in 1937.



Ziua de 13 octombrie 1946 s-a dovedit a fi nefasta pentru destinul omenirii. Trei evocatori, inalti initiati ai ordinului Vrill, au inceput atunci marea evocare a lui Necronomicon, pret de cinci ore. La sfarsitul acestor evocari, pe alocuri inspaimantatoare, s-au infiltrat printr-o bresa de spatiu-timp mai multe entitati pe care le vom numi E.S.T. (Entitati Sub-Terestre) si s-au manifestat in lumea noastra!

A fost o zi cu adevarat neagra pentru noi toti. Aceste E.S.T. aveau posibilitatea de a actiona si de a manipula multi oameni obisnuititi de pe strada. Intr-adevar, incepand cu acest moment, au inceput sa se amplifice misterele OZN-urilor. Daca eliminam inevitabilele erori (baloane sonde, resturi de racheta, iluzii optice etc.), raman numeroase cazuri in care este vorba de aparitii misterioase.

Cele mai tulburatoare sunt cele transmise de pilotii de vanatoare. Acesti oameni sunt obisnuiti de a nu se insela asupra fenomenelor supranaturale. Ori mai multi dintre ei au fost pusi in ipostaza de a se afla in fata unor masinarii care zbura diferit total de cele create de tehnologia noastra. Mai mult, intalnirile de gradul trei s-au produs si se produc in continuare!



In Cabala, se face referire la schema arborelui Sephirotilor, arborele vietii, care descrie diferite sfere prin care necunoscutul face sa emane deplin din el ansamblul creatiei. Acesti Sephiroti, in numar de zece, au rolul lor in arborele distrugerii (compus din zece sfere, Kliphtote, mai putin cunoscute, insa foarte active in zilele noastre). Sunt fortele tenebrelor din acest arbore al distrugerii. Dar ritualul lui Necronomicon, care a fost in intregime realizat la 13 octombrie 1946 la Zona 51 de langa Roswell a activat sferele negre prin care au putut sa se infiltreze E.S.T.! Aceste entitati provin dintr-un sistem de lumi care au precedat propria noastra Manvantara (ciclu cosmic al duratei unui univers). Nu au avut decat sa strapunga zona care desparte cele doua cosmosuri si sa intre in lumea noastra, cu planul exact de a cuceri mentalul uman spre a le deveni sclavi.

Aceste E.S.T. au o cunoastere foarte aprofundata a constitutiei umane. Experientele pe care le-au realizat dupa ce au rapit barbati si femei le-au permis de a avea acces la lumea noastra materiala. Pentru moment, daca apar pe planul terestru, nu pot supravietui decat cateva ore. Iata de ce, in timpul prabusirii de la Roswell, E.S.T. care au fost recuperate au fost gasite in stadiu de cadavre.

Solidificarea organismelor lor eterice antreneaza rapid moartea. Astfel aparitiile de “farfurii zburatoare” sunt proiectate plecandu-se de la lumea eterica, ceea ce explica performantele inimaginabile ale acestor “masinarii”, ca viraje bruste la 90 de grade. Pe plan eteric, aceste deplasari sunt posibile. Totusi, dupa un anume numar de ani, E.T.S. au posibilitatea, inca limitata, la planul nostru terestru. Acest acces le-a permis si le permite de a studia si uneori de a mutila corpurile umane si animalele. Ele utilizeaza o substanta extrasa din glandele sexuale ale fiintei umane, care le permite de a se manifesta pe termen lung pe planul terestru material!



Trebuie sa spunem ca cele sapte chakre ale omului se gasesc in corespondenta cu faimoasa Kundalini, aceasta puternica energie care se ridica lent in cursul progresiei spirituale, pentru a atinge intr-un final ultima chakra situata in varful capului. De aceasta energie E.S.T. au o nevoie vitala pentru a supravietui in lumea noastra. Iata de ce ele se intereseaza, dupa 1947 (data aparitiei lor in forta pe planul nostru), de organele de reproducere ale numeroaselor persoane rapite (intalnire de al treilea tip), obiectivul lor fiind de a gasi un mijloc pentru a sustine aceasta energie vitala in mare cantitate ca sa le asigure prezenta pe planul terestru.

Aceste entitati sunt astazi in masura de a sustine aceasta energie subtila fara a avea nevoie de a rapi un numar mare de fiinte umane. Astfel, ceea ce numim in termen popular “farfurii zburatoare” nu sunt ceea ce ne imaginam cel mai des, adica masinarii venite dintr-un alt sistem solar, ci forme de materie eterica (materie subtila), evoluand prin aparitie in campul constiintei martorilor.

Asta explica “performantele” acestor masinarii putand efectua figuri imposibile pe planul fizic terestru. Altfel spus, trebuie stiut ca, dupa 1946, data evocarii lor de catre cei treci magi negri din ordinul Vrill, E.S.T. pot uneori sa se manifeste direct pe planul terestru prin aceasta puternica energie, Kundalini, despre care am vorbit.



Agentiile guvernamentale secrete din SUA, Rusia si din majoritatea tarilor europene cunosc despre existenta acestei preluari de control progresiv a civilizatiei noastre. Dar, sa nu uitam ca la inceput a fost o organizatie secreta a armatei americane care a organizat aceasta “evocare” in prezenta initiatilor din ordinul lui Vrill! Pe atunci, aceasta organizatie secreta purta numele de cod “Majestic One”. Dar cum a avut loc aceasta intalnire intre misteriosul Ordin Vrill si aceasta organizatie secreta militara americana?

Nazismul este produsul unei societati secrete numita “Thaleha”. Aceasta societate isi trage radacinile dintr-o traditie nordica in raport cu un continent care a existat la inceputul ciclului nostru de evolutie, un continent care a precedat Lemuria si Atlantida. Hitler era un medium. S-a demonstrat ca el era mult timp in transa din care iesea epuizat. In realitate, initiatii din societatea Thuleha actionau in scopul de a se pune sub puterea E.S.T., printr-un ritual din Necronomicon. Marii initiati luau partial in posesie sufletul si corpul lui Hitler, de aceea acest om initial insignifiant si las a incarnat o vreme o fiinta magnetica care atragea irezistibil multimea.

Toata istoria nazismului se bazeaza pe legaturile oculte dintre magii negrii ai societatii Thuleha si principalii conducatori ai miscarii national - socialiste. Pentru conducatorii nazisti era vorba de a supune lumea intreaga cu ajutorul fortelor negre. Dar ei ignorau despre ce fel de puteri este vorba exact, iar aceste puternice entitati erau chiar E.S.T., despre care se face referire in Necronomicon!



Intre 1937 - 1938, membrii societatii Thuleha nu foloseau decat o parte din Necronomicon, iata de ce evocarile nu au avut efectul scontat. Cu toate astea, a fost de ajuns pentru a antrena lumea in orori de neconceput.

Unele copii ale cartii au fost detinute de catharieni si de buddhismul ezoteric! Dar catharienii nu au pus niciodata in practica ritualul din Necronomicon, posedau doar cartea si stiau ca ea reprezinta o cale de acces in lumea noastra a fortelor raului. Din acest motiv partea oculta a nazismului s-a dus de mai multe ori la Montsegur, unde se afla Necronomicon, care pentru ei era precum un fel de Grall negru...

Au scapat de aceasta cetate misterioasa din Franta, insa in van. In realitate, toate documentele importante pe care le posedau catharienii au fost puse la un loc sigur in ianuarie 1244, pe o noapte cu luna. Carele au plecat spre o destinatie situata in Razes, intre Rennes-le-Chateau si Rennes-les-Bains, incarcatura lor fiind ascunsa intr-un subteran.


Dar care este originea acestui manuscris atat de misterios si de ravnit? Originea sa initiala se situeaza undeva, acum 18 milioane de ani, cand o civilizatie a avut contact cu fiinte venind de pe planeta Venus. Acest contact este tinut secret in arhive intr-o manastire aproape inaccesibila din Tibet. Sa nu uitam ca exista un “calendar” tibetan foarte vechi pe care sunt materializate linii unind planeta noastra cu Venus! In acea epoca, E.S.T. se aflau pe planul eteric al planetei Venus, caci era singurul loc unde puteau supravietui. Biserica catolica le cunostea existenta si le numea Raul sau Satan. Acest termen semnifica “adversarul” care aduna partea intunecata a creatiei.

Societatea Thuleha exista astazi sub numele de Cercul polilor. Este vorba de o organizatie secreta neagra foarte activa in cadrul civilizatiei noastre in domeniul ocult. Prin ramificatiile sale politice si economice, aceasta societate secreta influenteaza considerabil asupra cursului evenimentelor privind punctele majore ale evolutiei lumii noastre. Astfel, numerosi agenti de-ai sai au ajuns in posturi importante (la nivel economic si politic) printre tarile dezvoltate, fiindu-le posibil de a provoca cresteri sau prabusiri ale unor imperii economice colosale.

O sursa sustine ca urmatoarea tinta politico-financiara este Japonia! Va urma apoi China... Curentul va merge de la est la vest, urmand drumul Soarelui. Se urmareste un fel de fracturare a sistemelor economice actuale, care de multi va fi privit ca o eliberare, desi va provoca decalaje majore intre tarile bogate si sarace care se vor accentua. Deceptionat de calitatea guvernelor de azi (fara a vorbi de culorile politice), inconstientul colectiv al natiunilor se va trezi destul de brutal pentru unele si, va deveni clar ca va fi nevoie de o fiinta providentiala!


Este ceea ce urmaresc entitatile umbrei (E.S.T.), de a se prezenta ca forte salvatoare pentru omenire. Aproape toata lumea va crede caci descoperirile si oamenii de stiinta vor subjuga usor lumea profana. De fapt, stiu ca aceste entitati si “frati ai umbrei” poseda cunostinte din planul zis “astral” si ca au acces la “arhivele akhasice ale altor universuri”, locul unde se gasesc secrete extraordinare.

Aceste arhive sunt memoria universului, situata in lumea subtila a astralului. Ele pot fi consultate de toti cei care sunt capabili de a se dedubla (proiectia dublului uman iesind din corpul fizic), ceea ce este cazul adeptilor caii distrugerii. Aceste descoperiri au inceput deja, in principal prin manipulari genetice si clonaj! Dar nu este decat un inceput!

Caderea Templierilor a fost provocata in mare parte de posesiunea manuscrisului blestemat Necronomicon. In fapt, ordinul Templului, in rapoartele sale secrete cu ordinul “Gaziz” a luat cunostinta de acest manuscris, din care a obtinut o copie completa in 1299. Desi tranzactia a fost tinuta secret, ea a fost comunicata totusi Sfantului Scaun. Pentru moment, acesta nu a actionat insa, sub presiunea unui inalt demnitar eccleziastic foarte apropiat de Filip cel Frumos, papa Clement al V-lea a cedat si a aruncat excomunicarea asupra ierarhiei interioare si oculta a ordinului Templului.


Partea “vizibila” a ordinului templierilor a fost atinsa din plin, insa nu era vorba de un cerc exterior al ordinului. Marele maestru Jacques de Moley a fost ars impreuna cu mai multi camarazi nefericiti, la Paris, pe insula Cite! Dar miezul secret al ordinului a reusit sa se salveze masacrului si Necronomicon a fost pus la loc sigur la castelul Gisors, in Normandia.

La 20 martie 1300 intr-o cazarma din Bretagne, in apropiere de actualul oras Huelgoat, demnitarii secreti ai Ordinului au pus in practica ritualul din Necronomicon, cartea pe care o posedau. La origine, ordinul Templului avea drept scop de a proteja locurile sfinte de la Ierusalim si imprejurimile, cat si pe crestinii care se duceau in pelerinaj acolo. Dar acesta era oare adevaratul lor obiectiv? Cum ar fi putut o mana de templieri (la inceput) sa se lupte fara a fi decimati cu numerosii asediatori care se gaseau pe acele teritorii? Nu, templierii aveau alta misiune: de a descoperi manuscrisul Necronomicon. L-au gasit insa incomplet, intr-un cufar ingropat in apropiere de o stanca de forma alungita.

Acest loc, neidentificabil astazi, le-a fost indicat de o fraternitate esseniana inca existenta in acea epoca. Inarmati cu acest manuscris incomplet, ei au evocat entitatea Hastur care va deveni “ghidul” lor. Intr-adevar, gratie puterilor sale, le-a dat posibilitatea de a prospera si asta, intr-un mod rapid. Dar aceasta evocare, avea si mari inconveniente, aceea de a deschide portile “imperiului”.

Templierii au devenit puternici si bogati, nesatui. Entitatea Hastur, evocata pe plan eteric, ca o holograma, a vrut sa accelereze lucrurile insa, fara rezultat. Cat despre faimosul Baphomet, originea sa se raporteaza la aceasta imagine holografica a entitatii Hastur care aparea in timpul ceremoniilor ritualurilor. Astfel, E.S.T. au incercat de mult sa intre in lumea noastra si asteapta sa preia puterea pe care au pierdut-o in urma cu 18 milioane de ani.

Teoretic, timpul lor de evolutie trebuia sa se termine inainte de aparitia omului pe Terra. Aceste creaturi nu au fost create de divin, ci de un demiurg (un zeu inferior). Monstruozitatea lor provine din aparenta lor vascoasa si tentaculara, insa si din marimea lor gigantica si inspaimantatoare, hidoasa.

Ele nu au emotii si sentimente, ci numai o teribila pofta de a cuceri o planeta in scopul de a domina. Au venit aici acum 20 de milioane de ani si au domnit 2 milioane de ani. Demiurgul lor creator le-a ajutat de a se mentine in viata in scopul de a invinge “zona” spatiu-timp care s-a produs in acel moment de evolutie. Aceste monstruoase entitati pot bantui visele persoanelor senzitive, in special in apropiere de luna noua (luna neagra).

Dar gasim de asemenea urma lui Necronomicon in ritualurile si ceremoniile practicilor voodoo din Haiti. Entitatile evocate in aceste ritualuri sunt sangeroase. Ritualurile voodoo folosesc sange uman si animal, ceea ce permite entitatilor secundare antediluviene de a se incarca in corpurile subtile ale “medium-ilor” voodoo. Cele mai importante au loc in jurul datei de 25 martie.

Voodoo este o practica de inalta magie neagra in raport cu Necronomicon. Povestile cu zombii, indivizi ale caror facultati sunt anihilate de aceste ritualuri si de otrava extrasa din plante veninoase sunt de asemenea opera acestor practici extrem de malefice. Dar in timpul acestor ceremonii nu se incarneaza Satan, ci anumite entitati despre care se vorbeste in Necronomicon. Entitati care au existat pe planeta noastra atunci cand se afla la inceputurile sale... cand domnea haosul.

In acest moment, exista o creatura unica, un demiurg monstruos si hidos, ca un cosmar. Toate animalele mari care au existat pe Terra au fost creatia acestui demiurg. In acelasi timp, a fost creata si o rasa de om pur terestra. Cu totii erau insa sclavii lui si ai emisarilor acestuia. Entitatile crude si gigantice provenind din ritualul Necronomicon provin din aceasta creatie. Ele exista inca pe planeta noastra si au luat in posesie adancimile marine, evoluand in fosele marine la 8 - 10.000 de metri!


La aceste profunzimi abisale exista constructii ciclopice, mai vechi decat aparitia omului pe Terra. Este vorba de globuri, de sfere, facute dintr-un aliaj metalic necunoscut de oameni, care poate sa atinga 700 de metri in diametru si construit pentru a rezista presiunilor acestor fose abisale. In aceste sfere, domneste oroarea, caci acolo traiesc creaturi care nu fac parte din lumea noastra... Aceste forme inspaimantatoare comunica cu suprafata Terrei printr-un sistem de tip telepatic.

Aceste entitati vin din stele, in special din sistemul Orion! Un punct veritabil focalizand fortele negre din galaxia noastra. Aceste forte asteapta momentul pentru a iesi din gropile lor abisale si a prelua puterea pe Terra si asupra locuitorilor sai. Iar acest moment va veni atunci cand stelele vor fi situate intr-o anume configuratie, cand marele ciclu al stelelor va fi revenit in conditii identice inceputului!

Este un moment care nu este atat de indepartat de noi. Acest ciclu se gaseste in raport cu deplasarea lenta a punctului Vernal. In “Apocalipsa” de Sf. Ioan, se scrie despre un “animal” care iese din mare, la fel ca si in misterioasa Necronomicon. Aceasta fiara simbolizeaza reintoarcerea celor care au fost inaintea omului pe aceasta planeta, care au practicat cele mai sumbre magii negre. Obiectivul lor este de a cuceri planeta Terra.

In acele timpuri indepartate, aceste entitati populau si planetele Marte si Venus, precum si unul dintre satelitii lui Jupiter. Unele urme care au fost descoperite pe Marte au legatura cu existenta acestor fiinte pe aceasta planeta. De altfel, americanii si rusii pregatesc opinia publica pentru revelatia anumitor elemente cheie privind existenta unei vieti “inteligente” pe planeta Marte. Dar realitatea este mult mai consternanta.

In prezent, exista o infiltrare in lumea noastra de noi entitati venite din abisuri, ele incercand de a se implanta in locurile izolate ale Terrei. Fenomenul OZN isi trage sursa din aceasta incercare de cucerire a universului nostru. Toate observatiile si contactele care au loc si care vor avea loc, provin de la aceste E.S.T. si sunt foarte adesea proiectii de ordin holografic.

Totusi, aceste entitati au posibilitatea de a se materializa pe planul nostru material, de a rapi oameni, in scopul de a manipula subconstientul semenilor nostri, de a ne stapani total mentalul. Fenomenul OZN vizeaza sa creeze o noua forma de “credinta” de un gen “stiintific” incat sa antreneze rasa umana intr-un “sclavagism” care sa-i interzica orice forma de evolutie spirituala.
Dupa cum se vede, Necronomicon este in inima unui complot care coboara adanc in negura timpului. De-a lungul istoriei, au avut loc mai multe tentative de evocari. Unele au reusit sa provoace o “deschidere” de brese intre lumea noastra si cea a creaturilor malefice. Dar astazi, prin complicitatea anumitor organizatii guvernamentale secrete, aceste entitati au acces la planul nostru terestru. Din punct de vedere astronomic, ne aflam in pragul unei deplasari a polilor magnetici terestri (a nu se confunda cu inversarea axei polilor). Acest moment este asteptat de E.S.T. pentru a se manifesta intr-un mod mai intens. A avut loc o recrudescenta de aparitii de OZN-uri. In paralel, catastrofe naturale neobisnuite, in special cutremure si uragane.

E.S.T. poseda actual mai multe “baze” raspandite pe suprafata planetei noastre, dar cea mai importanta se gaseste in Tibet, sub un munte. Ea a fost instalata in momentul sosirii chinezilor, care au vanat si persecutat pe buddhistii din tara lor. De atunci au fost constituite alte baze in scopul de a crea o retea mondiala. Astfel, in Franta, exista alte baze secundare, de exemplu, unde s-a inregistrat o activitate intensa, in Alpi, sub Mont-Blanc, in Bretagne, in apropiere de Riom, langa Chartres...

In aceste baze, E.S.T. sunt active pe plan terestru, plan la care acum au acces imediat. Pentru a iesi si a intra, ele tranverseaza planul eteric. Astfel, sunt invizibile oamenilor. Prin posibilitatea lor de actiune pe plan astral, eteric si terestru. Marja lor de manevra este foarte importanta, deoarece pot sa circule si sa exploreze fiecare punct al globului, sa aleaga de a se arata sau de a ramane invizibil.

Aceste posibilitati fantastice le-au facut deci sa poata pune la punct o adevarata retea mondiala. Putem sa constatam deci ca entitatile despre care se face referire in Necronomicon s-au inflitrat deja aici si ca marile guverne mondiale au cunostinta de asta. Exista chiar un guvern mondial secret “negru” incercand sa impuna o forma de dictatura a gandirii prin stapanirea mentalului uman. Obiectivul lor este de a crea o noua forma de credinta fondata pe imaginea unor “religii stintifice”. “Credinta” in interventia extraterestrilor pentru a restabili ordinea in haosul mondial.

Vom asista curand la “descoperiri” privind vizita fiintelor extraterestre pe planeta noastra. Pentru asta, trebuie insa ca opinia publica sa fie gata de a primi aceasta informatie. Actual, inconstientul omenirii este aproape pregatit pentru a accepta acest gen de informatie. Acest plan de invazie al mentalului uman este asadar foarte avansat.

Manuscrisul Necronomicon este adesea incomplet, si asta din motive lesne de inteles. Exista trei nume care nu figureaza in manuscrisul general cunoscut. Ele corespund entitatilor cele mai importante si puternice din aceasta rasa de fiinte create de demiurg. Prima, entitatea neagra cea mai redutabila se numeste Sabchotroh. Ea a parasit fundurile abisale ale Atlanticului in timpul evocarii din 1946. Acest ritual i-a permis de a lua o forma aproape umana (spunem aproape pentru ca creierul sau si reteaua sistemului nervos este foarte diferita de a noastra).

A doua entitate se numeste Drogh-Syphoth si a treia Morth-Thalh. Ele sunt prezente in exemplarul complet al Necronomicon. Este o carte absolut blestemata, un text de o importanta capitala.


3 Response to "Despre Necronomicon (partea a 2-a)"

  1. Anonim says:

    Astea sunt pacate mari, dragii mosului!

    Anonim says:

    daca gaseam si eu asta inainte sa ma chinui 2 zile sa traduc era ceva....:)) "Cuviosul Pafnutie Palmasu spunea... " mai daten mortii matii cu pacatele tale!

    Anonim says:

    Cuviosul te va iubi mai mult daca tu il injuri; binenteles daca nu cumva este un farsor sau lup in blana de miel. Ei sunt adevaratii slujitori ai lui satan nu voi cei cu probleme psihice si sociale care injurati, bolborositi vraji si ritualuri sau ucideti.

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger