Comentarii

Bun venit, stimaţi utilizatori! Vă mulţumim pentru vizita dumneavoastră şi vă aşteptăm să reveniţi. Vă rugăm să ţineţi cont şi de faptul că avem  nevoie de încurajările dumneavoastră, aşa că luaţi-vă câteva secunde şi pentru a posta comentarii în dreptul articolelor pe care îi apreciaţi, precum si aici, pe sectiunea generala dedicata comentariilor.
Nu trebuie decat sa dati click pe "Trimiteti un comentariu ", dedesubtul acestei postari şi să ne scrieţi.
 Vă mulţumim!

4 Response to "Comentarii"

  1. Aurel says:

    Am vrut sa fac un ritual ca sa mi se scoale pula pentru ca nu mi se mai scoala... si am aplicat tehnicile alea descrise pe sait si nu mi s-a sculat! KKT!

    Anonim says:

    omul nu isi vede nici nasul din partea lui intunecata si ma bucur realmente ca nu are acces la orice a existat aici de dinaintea constrctiei lui in laboratorul numit eden . omul nu isi cunoaste nici propriul constructor , dar se pricepe cel mai bine sa filozofeze despre tot ce nu cunoaste cu adevarat . bietul om in neputinta lui de a intelege ca este consecinta unui experiment si atat . necronomicon nu era destinat omului . cum ar putea? pamantul e plin de oasele tuturor generatilor care au umplut veacurile degeaba ,ca sa nu mai vorbim de faptul ca au distrus planeta incet dar lent . aberatia numita om . la sfarsit vor cadea toti impreuna cu constructorul lor ...caci de creatie omul nu are habar.

    Miordel says:

    Asta e mai interesant

    Anonim says:

    Bine ca nu mai postezi nimic draga domnule administrator al blogului. Ca si numele blogului, si continutul lui e o fictiune. Macar fictiunea lui Lovecraft valora cu mult mai mult de 2 bani.

    Faza cu conspiratiile se numeste paranoia... e o boala grava... Si apoi toata porcaria cu satanisti si mai stiu eu ce si cu trupe "satanice" e o alta palavrageala de doi bani a unui om lipsit de cultura.

    Cauta pe cea mai proasta sursa gen wikipedia, mai documenteaza-te despre ce scrii... s-ar putea sa ai revelatii. Poate apoi mai deschizi o carte de ocultism, de mitologie... una de alchimie sau poate chiar Istoria Religiilor a lui Eliade... S-ar putea sa ai iar revelatii. Poate mai citesti si despre marile religii ale lumii, nu de alta da poate chiar le vei intelege. Asta daca renunti la cartile cu conspiratii.

    Succes!

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger