Cartea care va aduce Sfârşitul

Necronomicon ete o carte foarte puţin cunoscută de publicul larg pentru că o mână de oameni au avut grijă să ţină secrete textele cărţii. Există foarte multe speculaţii care susţin că guvernul american a încheiat un pact cu entităţile malefice din astral.

Întotdeauna s-a făcut o legătură între apariţia extratereştrilor în cazul Roswell şi misterioasă carte.

O altă teorie susţine că societatea secretă Thuleha a reuşit să găsească incantaţiile magice din Necronomicon iar foarte mulţi membri ai societăţii au ajuns să deţină funcţii importante în diferitele guverne ale ţărilor din lume. 

Necronomicon este una dintre cele mai controversate cărţi ce face parte din cultura globală a omenirii. Această carte a fost scrisă de Abdul Al-Hazred sau “arabul nebun” după cum a fost supranumit imediat după ce a scris cartea blestemată. Foarte mulţi dintre cei care au avut tangenţe cu Necronomicon cred că simplă posesie a cărţii oferă puteri ieşite din comun. În traducere liberă Necronomicon semnifica “cartea numelor moarte” iar prima sa traducere s-a efectuat în secolul al VII-lea iar traducătorii săi au fost arşi pe rug din motive religioase.

Conceptul dualist bine-rau
Ideea principală care învăluie în mister această carte este legendă unor fiinţe, denumite de autor “cei vechi”, care au populat Pământul cu mult înainte ca omul să-şi facă apariţia. Aceste entităţi malefice încă mai există şi în prezent dar au fost izgonite în altă dimensiune. Se mai spune că blestemele ancestrale, ce stau bine ascunse în spatele cuvintelor şi al frazelor scrise cu mare atenţie de autor, pot invoca oricând aceste spirite malefice ca să pună stăpânire din nou pe Terra. Entităţile evocate în textul Necronomicon sunt în realitate divinităţi decăzute aparţinând spectrului obscur al creaţiei inferioare. În acelaşi timp, trebuie precizat că binele şi răul sunt o noţiune relativă! În planul evoluţiei universale relaţia duala de bine-rau este vitală dar de-a lungul timpului omul prin prisma religiilor a reuşit, voit sau nu, să deformeze aceasta relaţie. În general entităţile malefice descrise în această carte nu sunt decât nişte divinităţi decăzute.

Pentru a demonstra relaţia dintre bine şi rău şi acceptarea sa de către divinitate este suficient să menţionăm implicarea lui Iuda în ceea ce a însemnat încununarea lui Iisus ca fiu al lui Dumnezeu. Dacă Iuda nu există, atunci nici Iisus nu mai era denunţat, arestat şi nici crucificat. Cu toate că Iisus a fost tot timpul conştient de destinul ce avea să-l urmeze nicio secundă nu a încercat să-l schimbe. De aici putem să deducem că Dumnezeu accepta această relaţie duala între bine şi rău iar niciuna dintre cele două principii nu poate să existe fără celălalt. Deformarea acestei relaţii a fost făcută cu bună ştiinţă de biserica doar pentru simplul fapt de a speria şi implicit manipula masele. Probabil din această cauză Iisus nu a dorit niciodată să fondeze o religie dogmatică şi nici să construiască o biserică în care relaţia de bine-rau să fie deformată sub forma actuală.

“Cei vechi” se pot întoarce
Aleister Crowley, un scriitor britanic, a publicat o lucrare referitoare la Necronomicon în care susţine că unul dintre blestemele originare se intitulează „Blestemul Creaţiei Originare” şi este scris de însuşi Dumnezeu. Foarte mulţi s-au întrebat de ce a putut să scrie Dumnezeu un blestem cu care să distrugă omenirea? Probabil pentru simplul fapt ca să distrugă într-o clipă omul sau poate că i-a părut rău de rezultatul creaţiei sale. “Arabul dement” s-a folosit de droguri dar şi de magia neagră pentru a afla viitorul în care descrie un război mondial din care “raul” iese victorios şi pune stăpânire pe ce a mai rămas din Pământ.

Aceste fiinţe care trăiesc într-un plan astral sunt şi au fost din clipa în care au fost izgonite de pe Pământ într-o lume paralelă cu a noastră. Această lume spirituală în care trăiesc aceste fiinţe le-a făcut că modul de gândire să fie cu mult diferit de al nostru, în primul rând pentru simplul fapt că nu au corp material deci nici sentimente. Necronomicon poate produce un “pod” între cele două lumi şi în acea clipă fiinţele din astral ar putea invada Pământul.

Se presupune că înaintea existenţei Universului material, aşa cum îl cunoaştem noi astăzi, a existat un alt spaţiu mai puţin material care susţinea în viaţa anumite fiinţe aproximativ similare cu omul. În timp acest plan imaterial a început să se solidifice iar fiinţele au trebuit să emigreze către o altă lume, ajungând în acest fel în astral. Aceste entităţi sunt dotate cu o inteligenţă ascuţită şi pot să intre uşor în mintea umană. Nu însă în ale tuturor oamenilor, iată principala lor problema.

Teoretic, timpul lor de evoluţie trebuia să se termine înainte de apariţia omului pe Terra. Aceste creaturi nu au fost create de divin, ci de un demiurg (un zeu inferior). Monstruozitatea lor provine din aparenta lor vâscoasă şi tentaculara, însă şi din mărimea lor gigantică şi înspăimântătoare, hidoasă.

Necronomicon ete o carte foarte puţin cunoscută de publicul larg pentru că o mână de oameni au avut grijă să ţină secrete textele cărţii. Există foarte multe speculaţii care susţin că guvernul american a încheiat un pact cu entităţile malefice din astral. Întotdeauna s-a făcut o legătură între apariţia extratereştrilor în cazul Roswell şi misterioasă carte. O altă teorie susţine că societatea secretă Thuleha a reuşit să găsească incantaţiile magice din Necronomicon iar foarte mulţi membri ai societăţii au ajuns să deţină funcţii importante în diferitele guverne ale ţărilor din lume. 

23 Response to "Cartea care va aduce Sfârşitul"

  1. Anonim says:

    Cei Vechi?. De unde sti ca sunt vechi?. Numai prin faptul ca un autor scrie despre asa zisi "Cei Vechi"?. Cita lipsa de modestie cind afirmi ca sunt malefici, ca au fost alungati in alte dimensiuni, sa puna stapinire pe Terra?. De ce nu vorbesti de cit de limitat este mizeria asta numita om, cit de usor trece in faza de a ucide pe oricine nu seamana cu el, de faptul ca poate fi motivat atit de usor sa ucida alti oameni?. De ce nu vorbesti de pacatul ingerilor cazuti, de ritualurile de singe varsat chiar si in curgerea actuala a timpului?. De ce nu vorbesti de dorinta de putere a omului si de lipsa lui de consistenta?. De ce nu vorbesti de cum se formeaza in uter o progenitura si ca aceasta progenitura este o clona biologica, un vas, plin de pacatul stramosesc. De ce nu spui ca te-ai acupla cu cine iti spune pacatul?. De ce nu vorbesti de pacatul propriei tale linii de singe, de faptul ca ai fost nascut ca sa duci mai departe ce nu au putut duce strampsii tai cu "bune" su cele "rele". De ce iubesti sau nu , compatimindu-te de faptul ca ai tai se sting si ca la rindul tau te vei stinge dind sau nu mai departe pacatul. Cit de malefici pot fi oamenii cind cer mizeriilor care au rezultat in urma acuplarii sa aiba pretentia sa fie numiti parinte?. "Mama si tata multumesc ca mati facut sa va duc eu nentelegerile si pacatul, multumesc ca ati dat boala si robia, multumesc ca ati dat stigerea ca pe un fapt firesc, multumesc ca trebuie sa fiu batut pentru ca voi sa fiti satisfacuti in neputinta voastra, multumesc ca sinteti neputinciosi si decrepiti in degradarea voastra fiind eu obligat sa va dau sa mincati, ect.". Tu crezi ca bucuriile si preocuparile ieftine sint importante pentru existenta jalnica pe care o duci si pe care o motivezi atit de natural si poetic sint lucruri care o sa te inalte?. Esti un produs si atit. Si daca in vasul numit om mai este si in Simbure de Viata cauta sa te privesti si sa nu mai arunci cu anateme decit in cei ce ti-au conceput mizeria de corp.

    Anonim says:

    Cartea nu exista; e o inventie, se stie si a cui.

    Anonim says:

    Cine are careta gasita pe net si daca ati facut ceva din ia a dat rezultate ?
    As dori sa stiu pentru a o testa si eu sau ma rog sa lucrez intens din aceasta carte

    Anonim says:

    Anonimul din data de 29 iunie 2011 ora 14.52 are dreptate.Cartea este o inventie.
    Rusine,Dinu Patriciu !!!!!!!!!
    20.08.2011 Anonym
    ----------------------------------------------------------

    Anonim says:

    Carte este doar recuzita creata de Lovecraft pentru povestile sale. Nu exista. Nu fiti fraieri. Daca vedeti pe net ca se poate cumpara, sau faceti parte/stiti de secte/culturi care au la baza Necronomiconul, va mai zic o data: ESTE FICTIUNE. Conducatorii au legatura cu cartea? Ce dracu`, oameni buni, cat de naivi sunteti?

    cartea exista, dar evident magia din ea nu exista pentru orice..apropos de cei vechi, nu cumva stati ciar acum PE pamint, iar pamintul este corpul lui Tiamat? Putina cultura nu dauneaza sanatatii

    Anonim says:

    The Necronomicon is a fictional grimoire appearing in the stories by horror writer H. P. Lovecraft and his followers. It was first mentioned in Lovecraft's 1924 short story "The Hound",[1] written in 1922, though its purported author, the "Mad Arab" Abdul Alhazred, had been quoted a year earlier in Lovecraft's "The Nameless City".

    Now about the "terrible and forbidden books” — I am forced to say that most of them are purely imaginary. There never was any Abdul Alhazred or Necronomicon, for I invented these names myself. Robert Bloch devised the idea of Ludvig Prinn and his De Vermis Mysteriis, while the Book of Eibon is an invention of Clark Ashton Smith's. Robert E. Howard is responsible for Friedrich von Junzt and his Unaussprechlichen Kulten.... As for seriously-written books on dark, occult, and supernatural themes — in all truth they don’t amount to much. That is why it’s more fun to invent mythical works like the Necronomicon and Book of Eibon. H.P. Lovecraft! Vai de capu vostru!V-a prostit google-ul si youtube

    Anonim says:

    satanisti nenorociti care distrugeti oamenii si religile sunteti niste nenorociti de oameni slujind lui satan nu meritati iertare

    Anonim says:

    Este o analogie la Cartea Lui Enoh. Este cam aceasi poveste. Numai ca... voia Tatalui se va face si de mila Lui depindem. Daca vom avea credinta si iubire in suflete vom fi salvati sau Tatal va amana apocalipsa de dragul catorva suflete salvate.

    Ema-2012 says:

    Poaia trece pietrele raman!

    Hmm cineva a zis ca Satan nu poate fi iertat si nici cei care i se inchina...Hai sa iti spuna ateul din mine ceva..Daca ar fi sa cred in ceva,atunci as gandi logic...Dumnezeu a creat omul (2 papusi mai exact)...un fel de Pinochio,dar,oare cine le-a dat celor 2 oameni constiinta,intelepciune si toate functiile primare ?Lucifer ,nu?Acum,logic vorbin,nu cumva noi ar trebui sa ne rugam lui Lucifer?Bine poate tu,eu oricum sunt un ateu dovedit.
    Cu referire la Necronomicon,cartea este un mit,dar care apar destul de des in anumite carti si legende.Daca cineva dintre voi a citit Coranul sau Biblia neagra,o sa gasiti acolo mici indicii.In Biblia ortodoxa scrisa in ruseste,se gasesc cateva fragmente despre o anume carte a mortilor.Pentru a imi face mai puternica vointa de ateu,am citit toate cartile legate de religie...de aici si cateva cunostinte despre Necronomicon.

    Anonim says:

    Ionescu Bogdan... mi e mile de sufletul tau chinuit.Tu roaga te lui lucifer si o sa vezi urmarile.ar trebui sa incepi sa plangi dupa acum. D zeu sa te ierte! ca lucifer n o va face pt el esti un prdus si un sclav ;)

    Anonim says:

    Mai lasati toate cartile magice si oculte(ERETICE) singura valabila e biblia,acolo gasiti toate raspunsurile. Sa intram cu totii in Imparatia lui Dumnezeu. Nu exista cale de mijloc.Restul e satanism.E periculos sa va jucati cu cartile astea.Nu uitati : cand te uiti spre intuneric,intunericul se uita spre tine...

    Anonim says:

    Anonim 31 ianuarie 2013, 01:27 si 31 ianuarie 2013, 01:23
    Crestini spalati pe creier sunteti sclavii lu dumnezeu pentru ca asa ati fost invatati si pt ca asa asti fost crescuti fara voie de schimbare a partii si fara voie de a gandi se pare....Cica biblia e singura valabila.....Sa mori tu? daca erai evreu ziceai ca coranul e singurul valabil si tot asa..!!! Gandirea si ratiunea este darul pe care Satana ni la dat ca de nu acum eram toti niste Zombie care nu faceau altceva decat sa slujeasca ca niste sclavi infecti lui hristos

    Anonim says:

    Anonim 31 ianuarie 2013, 01:27 si 31 ianuarie 2013, 01:23
    Crestini spalati pe creier sunteti sclavii lu dumnezeu pentru ca asa ati fost invatati si pt ca asa asti fost crescuti fara voie de schimbare a partii si fara voie de a gandi se pare....Cica biblia e singura valabila.....Sa mori tu? daca erai evreu ziceai ca coranul e singurul valabil si tot asa..!!! Gandirea si ratiunea este darul pe care Satana ni la dat ca de nu acum eram toti niste Zombie care nu faceau altceva decat sa slujeasca ca niste sclavi infecti lui hristos

    Anonim says:

    Problrma este ca in secolul 7 inca nu se ardea pe rug !
    Daca ar fi scrisa de cineva aceasta carte ar fi de masoni , nu de vreun ''arab nebun''.
    Cartea este scrisa si inspirata din diferite manuscrise vechi oculte , transformata in fictiune de catre Lovecraft , care a fost urmat si de H.R Giger , care picta genul asta de entitati malefice hidoase , ptintre care si renumitul ''Alien ''.
    Da exista entitati malefice , exista vrajitorie , exista acest ocultism care este manifestat de catre elitele mondiale ce conduc guvernele din umbra . Exista aceasta agenda de a pune si finaliza aceasta noua ordine mondiala de catre liderii stanisti , dar nu urmata de ideile din necronomicon .

    Unknown says:

    Mai invata istorie !!
    Coranul este al musulmanilor nu al evreilor . Evreii au thora adica vechiul testament si talmudul care este cartea de capatai mai recenta folosita de evreii sionosti ca ura impotriva crestinismului .
    Daca satana ti-a dat ratiune , atunci de ce te minte si nu te invata istorie ?
    Dumnezeu nu a instigat omenirea la prostie , omul a ales prostia si minciuna pentru ca e mai comod in ea , adevarul fiind prea greu de suportat si de dus pana la capat .
    Iisus Hristos este adevarul calea si viata , prin invataturile lui omul ajunge la intelepciune , smerenie si se mantuieste de aceasta viata intunecata care tine spiritul incatusat .

    Unknown says:

    Mai invata istorie !!
    Coranul este al musulmanilor nu al evreilor . Evreii au thora adica vechiul testament si talmudul care este cartea de capatai mai recenta folosita de evreii sionosti ca ura impotriva crestinismului .
    Daca satana ti-a dat ratiune , atunci de ce te minte si nu te invata istorie ?
    Dumnezeu nu a instigat omenirea la prostie , omul a ales prostia si minciuna pentru ca e mai comod in ea , adevarul fiind prea greu de suportat si de dus pana la capat .
    Iisus Hristos este adevarul calea si viata , prin invataturile lui omul ajunge la intelepciune , smerenie si se mantuieste de aceasta viata intunecata care tine spiritul incatusat .

    Unknown says:

    Scuzatima va rog unde pot gasi si citi aceasta carte?

    Unknown says:

    Cine are cartea a cutii și unde o găsesc în limba română , multumesc

    Unknown says:

    Cartea e blestemata nici odata nu incercati sa faceti ce e in ea astfel vati intalni sfarsitul

    Unknown says:

    Domnilor comentatori,eu nu pretind că mă pricep,departe de mine o atare pretenție ,însă adevărul se găsește în majoritatea situațiilor , încadrat undeva in nucleu ,adică la mijlocul cunoașterii și al concluziilor diverselor raționamente.Oricine consideră că se pricepe,că este un specialist,un expert sau poate un maestru sau chiar un mare maestru în susținerea pe cale gnostică,ezoterică a acestor afirmații oculte,evaluate în context istoric ,prezentând că posedă și afirma o sursă misterioasă de veridicitate sau,dimpotrivă o sursă toxica de falsitate ,privește lucrurile trunchiat,adica le abordează dintr-un unghi partinic,exprimând o opinie ,o viziune personala ,subiectivă,incomplet verificata și nicidecum validata pe cale empirică sau și mai și,emisă în scris pe cale tehnico-stiintifica,orice concepție cu privire la Necronomicom ,despre care se precizează atât în Vechiul cât și în Noul Testament,sau Evanghelia,că este Cartea fundamentală a Morților este grimoarul goethic, o polaritate situata antagonice fata de ,Cartea Vieții,al cărei autor este simbolizat in dogma creștină că fiind:Alpha și Omega,Adevărul,Calea Și Viața,imuabil vesnic,fără început și fără de sfârșit,etern și infinit,profund și insondabil,exprima o culegere ,o țesătură densă și complexă de fractalii cognitive asamblate într-un imens puzzle extins în realitatea obiectivă dinamica evolutivă,vie că un labirint multietajat,,respectiv Multiversul,lumilor alternative,succesive,sau a celor concomitente,realități virtuale,probabilistice,situate aleatoriu într-un peripluri probabilistică,instituit că o consistenta ,melanj,cocteil,o sinteză tributară anumitor dogme,paradigme cu specific escatologic,de maniera New Age ,o crestomație,un compendium o compilație semieclectica ,un conglomerat structurat funcțional cu premeditare ,pentru susținerea liniei unei anumite ideologii mai mult sau mai puțin "comestibila"compatibila cu interesele de moment ale epocii contemporane promotoare a unor învățături ,a unei instruiri sau inițieri de sorginte religioasă,anterioare"păgâne,ancestrale ,a zorilor umanității,concepții primitive, perimate și deopotrivă periculoase pentru cuget reflectare libera raționale sau religioasă.

    Anonim says:

    PUTERI SPIRITUALE DRAWN POT AJUTA LA REZOLVEA URMĂTOARELOR,
    WHATSAPP: +2349046229159

    1> Aduceți iubitul pierdut în 24 de ore.
    2>Vraja norocului pentru probleme financiare.
    3>Protecție la locul de muncă.
    4>lucrare neterminată de la alți vindecători și profeți tradiționali.
    5>Problemele de căsătorie pot fi rezolvate, de exemplu, opriți-vă partenerul să înșele.
    6> Vrăji de divorț.
    7> Probleme de concepere la femei.
    8>Legarea iubitorilor.
    9> Promovarea muncii
    10>Atracție de afaceri.
    Luați legătura cu DR DAWN pe Whatsapp: +2349046229159 dawnacuna314@gmail.com

Trimiteți un comentariu

Powered by Blogger